RENOLIT: Een belangrijke en betrouwbare partner voor de architect

RENOLIT is reeds meer dan 40 jaar succesvol actief op de markt van de kunststof dakbedekkingen voor het afdichten van platte en hellende daken.

Met een breed gamma van PVC (RENOLIT ALKORPLAN), TPO (RENOLIT ALKORTOP) en EVA (RENOLIT ALKORTEC) dakbedekkingen is RENOLIT een echt kunststof specialist.

RENOLIT is echter veel meer dan enkel een fabrikant van kunststof dakbedekking.

RENOLIT is een belangrijke en betrouwbare partner van de architect. Dit partnerschap vertaalt zich doorheen het volledige bouwproces: van concept, ontwerp en planning tot uiteindelijke realisatie.
Verschillende tools op onze website zorgen voor de nodige inspiratie en technische ondersteuning die u als architect nodig hebt om een project tot een goed einde te brengen.


Inspiratie & custom solutions

Case studies
Contact
Referentielijst

Case Studies

Enkele uitgewerkte voorbeelden van custom made oplossingen die wij gerealiseerd hebben samen met architecten en dakdekkers vindt u in onze sectie "Case Studies"

Ga naar "Case Studies" 
Meer nodig ?

Onze standaard dakproducten of daksystemen voldoen niet volledig aan de eisen van uw project? Neem contact op met ons team van commerciële en technische medewerkers voor verdere ondersteuning.

Ga naar "Contact"Referentiefolder op maat

Stel uw eigen referentiefolder samen uit onze uitgebreide "referentielijst" en overtuig jezelf van onze wereldwijde expertise en ervaring.

Ga naar "Referentielijst"


Concrete hulp voor uw project

Lastenboekomschrijving

Gratis Bestekteksten/Lastenboek

Een bestek van het volledige dakpakket van uw project nodig ? Stel uw gratis bestek samen via onze "online bestekservice"

Ga naar "Bestekteksten"

Uitwerking dakdetails

Technische tekeningen

Hebt u vragen over de uitwerking van een technisch dakdetail? Neem een kijkje in onze sectie technische tekeningen. Aangepaste tekeningen kunnen altijd worden aangevraagd aan onze technische dienst via het online contact formulier.

Ga naar "Technische tekeningen"

Downloads

Downloads

Al onze documentatie, datasheets en goedkeuringen vindt u op onze "download pagina".Ga naar "Downloads"
Algemene vragen en bezoek van een vertegenwoordiger

  • Ga naar ons online contact formulier voor algemene vragen en inlichtingen, een bezoek van een vertegenwoordiger, persoonlijke ondersteuning en/of een complete architectenmap. ("contactgegevens")

  • Op zoek naar antwoorden op veel gestelde vragen? ("FAQ pagina")

  • Wil u uitgebreide informatie over één bepaald product? ("Product pagina")

  • De laatste nieuwtjes en nieuwsfeiten zijn u onbekend ? ("Nieuws")

  • Zoek binnen onze website naar informatie die u wenst. ("Home page")